Serumi

Serumi

ZNANSTVENO JE DOKAZANO DA GOTOVO NI JEDAN ANTI AGING SASTOJAK NIJE RAVAN SNAZI DJELOVANJA VITAMINA C
Samo u slučaju da ste posljednjih deset godina izbjegavali magazine ili trgovine kozmetikom , mogli ste propustiti snažan uspon i popularnost vitamina C u anti aging proizvodima. Naime riječ je o sastojku kojeg mnoge žene danas nazivaju ‘čarolijom’ jer pomaže zadržati mladenački izgled duže i bez noža.
Iako tih anti aging sastojaka ima puno i mnogi od njih učinkovito djeluju na bolji i zategnutiji izgled kože, gotovo ni jedan nema toliko jasno znanstveno dokazano djelovanje i vrhunske rezultate kao Vitamin C serum za lice.
Može se slobodno reći da je Vitamin C zvijezda među anti-aging sastojcima jer pomaže rastu i razvoju tkiva u svim dijelovima tijela, zacjeljivanju rana i potiče stvaranje kolagena. U bilo kojem obliku, čak i vrlo niskim koncentracijama od 0.6% vitamin C je učinkovit. Osim što je izrazito snažan antioksidans koji koži pruža zaštitu od svega i svačega…slobodnih radikala i utjecaja okoliša, ali i nagomilanog stresa u tijelu, godine istraživanja dokazale su da vitamin C može čini sljedeće: vitamin c serum za lice
smanjiti hiperpigmentacije na koži
potaknuti proizvodnju kolagena
smanjiti upalne procese i iritacije
umiriti crvenila i ubrzati zacijeljivanje

 

16
Loading
Top

eCommerce by CubeCart