Serum za lice vitamin C

  • Click to enlarge
Serum za lice vitamin C

Tap to enlarge

5.0 average, based on 1 reviews

kn69.00


Product Information
Specification

ZNANSTVENO JE DOKAZANO DA GOTOVO NI JEDAN ANTI AGING SASTOJAK NIJE RAVAN SNAZI DJELOVANJA VITAMINA C
Samo u slučaju da ste posljednjih deset godina izbjegavali magazine ili trgovine kozmetikom , mogli ste propustiti snažan uspon i popularnost vitamina C u anti aging proizvodima. Naime riječ je o sastojku kojeg mnoge žene danas nazivaju ‘čarolijom’ jer pomaže zadržati mladenački izgled duže i bez noža.
Iako tih anti aging sastojaka ima puno i mnogi od njih učinkovito djeluju na bolji i zategnutiji izgled kože, gotovo ni jedan nema toliko jasno znanstveno dokazano djelovanje i vrhunske rezultate kao Vitamin C serum za lice.
Može se slobodno reći da je Vitamin C zvijezda među anti-aging sastojcima jer pomaže rastu i razvoju tkiva u svim dijelovima tijela, zacjeljivanju rana i potiče stvaranje kolagena. U bilo kojem obliku, čak i vrlo niskim koncentracijama od 0.6% vitamin C je učinkovit. Osim što je izrazito snažan antioksidans koji koži pruža zaštitu od svega i svačega…slobodnih radikala i utjecaja okoliša, ali i nagomilanog stresa u tijelu, godine istraživanja dokazale su da vitamin C može čini sljedeće: vitamin c serum za lice
smanjiti hiperpigmentacije na koži
potaknuti proizvodnju kolagena

Product Code SERUNI2H38
Condition New

Customer Reviews

Average Rating: 5

Serum

1 2 3 4 5
Osobno poznajem gosp. Mirjanu koja mi je dala probicu seruma...i doista nakon očiščenog lica stavljam ga ujutro i navečer. Koža je glatka i hidratizirana, totalno prirodan proizvod, jako sam zadovoljna...Hvala Miki ()
Write a review

Write Review

Verify you are a human

Please enter a valid email address.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart